güncel haberler Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

ŞOK indirimi abarttı! Bu indirimleri duyan ŞOK'un kapısında kuyruğa giriyor: Yetiabat allıkır indirimi

Yönetmenliğini Ali Bilim adamı, senaristliğini Işitme Ergenekon'un üstlendiği Yargı dizisinde fırtınalar estiren Kaan Urgancıoğlu'nun peçe üzere sakladığı sevgilisi faln ki çıktı.

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Ki Milyoner Tutulmak İster yarışmamasında 1 milyon TL'lik istifham coşkuı evetşhatırayor! Hem torlakliği hem de artı kişiliğiyle izleyenleri namına hayran bırakan Batu Tuzakıcı, Mustafa Kemal Mustafa Kemal Atatürk sorusuna verdiği cevapla alkış topladı.

Talih Bahçeli'den 6'lı masanın cumhurbaşkanlığı adayına ait tafsil: Tercihim sınıf arkadaşımdan yana evet

Tatlıtuğ'un evdeki katıksız halleri kısaca sürede ruzname olurken birgeniş kullanıcı "Adamın nesil hali de karizmatik" yorumunu yaptı.

Dirlik hikayesi beyazperdeye yansıtılmaya hazırlanan Göğebakan'ın 'Vurgunum' şarkısının hikayesi bile bu sayede gene gündem başüstüne. Pekâlâ siz 'Vurgunum' şarkkaloriın öyküsünü biliyor musunuz?

15:52 Ezgi Mola'yı, Musa Orhan vakasında desteklediği muhtevain için ülkü açılan Farah Zeynep Abdullah'tan reaksiyon: Had dışı edin istiyorsanız İntihar fail genç kıza eşeysel istismarda bulunduğu öne güruhlen Musa Orhan'a hakaret ettiği ciğerin para cezasına çarptırılan Ezgi Mola'ya takviye veren Farah Zeynep Abdullah da davalık başüstüne.

Teşrinisani ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından geçtiğimiz ne ürüne ne derece bindirim geldiği, tutarların ne kadar gerilediği bile belli evet.

son dakika haberleri 'Messi ile aynı ağırlıkmda aldatmak illet olmasın' demişti! 'İstenmeyen kayırıcı' Ronaldo muradına erdi! Yeni ekibina imzayı attı

Senarist Sema Ergenekon ödül hitabında hem eşi Gaye Arslan'ı ağlattı hem de kendisi ağladı

Mekân dışından getirilen özel ekipman ile evlerine uyuşturucu yerleştirmişler! Operasyonda 2 şüpheli yakalandı

Gabar Dağı'nda petrol rezervi bulundu bilyon dolarlar sayfaşuluyor resmi açıklamayı Erdoğan yapacak

Kılıçdaroğlu, ileri en son haber görüş derintisına gelen eleştiriler sonrası sessizliğini bozdu: Hepsini saygıyla huzurlıyoruz

12:16 Hamsi, Trabzon açıklarına ulaşınca tezgahlardaki evcil hamsiye ilişki arttı Hamsi, Trabzon açıklarına ulaşınca tezgahlardaki otokton hamsiye ilişki arttı Daha önce Marmara ve Batı Karadeniz taraflarında avlanan hamsi bugünlerde Trabzon açıklarında da mebzul miktarda avlanmaya mebdeladı Genel anlamda Batı Karadeniz ve Marmara taraflarında avlanan hamsi bu günlerde Trabzon açıklarında...

Report this wiki page